iXworld – världen av digital Integrering utförd av INDEX

iXworld är en molnbaserad plattform som täcker varje aspekt av din maskin, från granskning av specifikationer under inköpsprocessen till övervakning och optimering av operationer, till att begära service för maskinen.


IoT-plattformen

Idealiskt förberedd för digitalisering av din produktion


iX4.0 är INDEX IoT-plattform med vilken du kan integrera alla produktionsmaskiner i den digitala världen. iX4.0-appar ger dig möjlighet till omfattande förbättringar.
Maskinhantering strukturerar din maskinpark och förenklar ditt underhåll.

Prestandahantering ger dig möjlighet att optimera din produktion betydligt.

Tillståndsövervakning förser dig med omfattande data för analyser och ger dig möjlighet till proaktivt underhåll tack vare kontinuerlig tillståndsövervakning.

Serviceportalen

Optimera processer med digitalt stöd


iXservices är INDEX serviceplattform som hjälper dig att få din maskin i produktionsskick snabbare i händelse av problem.

Med TicketManager kan du rapportera och spåra fel online.

Mer information via bifogade bilder och larmmeddelanden och även fjärrsupport via videoöverföring och teleservice snabbar upp diagnos och åtgärd vid mindre problem.

Anskaffningsportalen

Beställ tillbehör och reservdelar på nätet


iXshop är anskaffningsportalen för maskinbearbetningsföretag – allt från en enda källa. Optimera din anskaffningsprocess via nätbutiken som passar ditt företag – det spelar ingen roll hur stort ditt företag är eller hur organiserad du är.