Tillbaka till översikten

Ny agentur hos INDEX-TRAUB Nordic AB: BURKHARDT+WEBER


1 från 1

INDEX-TRAUB med huvudkontor i Sverige och filialer i de övriga nordiska länderna har därmed ett komplett heltäckande produktprogram för all skärande bearbetning. Moderbolaget INDEX-TRAUB med alla typer av CNC-styrda svarvar, tyska HERMLE med 3- / 5-axliga vertikala fleroperationsmaskiner och nu även tyska BURKHARDT+WEBER med 4- / 5-axliga horisontella fleroperationsmaskiner. Samtliga av absolut högsta kvalitet och med absolut världsledande CNC-teknik.

INDEX-TRAUB Nordic erbjuder alla nordiska kunder lokal service och support av företagets egna 40 anställda i Norden, de flesta inom service. Service Hotline och Reservdelssupport lokalt på resp lands språk. Ett stort antal egna serviceingenjörer för snabbare och billigare service. INDEX-TRAUB är idag en av de ledande leverantörerna i Norden av avancerad CNC-teknik och förfogar över ett mycket stort produktionstekniskt kunnande inom svarvning och fräsning.

BURKHARDT+WEBER är en av världens ledande tillverkare av större horisontella fleroperationsmaskiner för högsta krav på noggrannhet i bearbetningen. Bolagets referenslista talar för sig: INDEX, HERMLE och flera av världens ledande verktygsmaskinstillverkare av högprecisa CNC-maskiner använder maskiner från B+W för grundbearbetning av sina egna maskinbäddar. B+W erbjuder 4- / 5- axliga maskiner från palettstorlek 630x630 till 2000x2000 mm för detaljvikter från 1,5 till 18 ton. Mer info: www.burkhardt-weber.com.

På EMO 2017 i Hannover premiärvisas en helt ny mindre maskinmodell.
Vi från INDEX-TRAUB Nordic AB finns även på plats i Hall 12, monter D36. Välkommen !

Tillbaka till översikten