Aktuella jobberbjudanden


(iFrame-anslutning)


Vanliga frågor om online-ansökan

Nedan hittar du svaren på vanliga frågor om ansökningsprocessen hos INDEX-Werke. De hjälper dig att snabbt hitta den information du söker.

Hur söker jag?
Inom området Jobberbjudanden hittar du en översikt över alla lediga jobb hos oss. Med några få klick kommer du till ett ansökningsformulär online där du kan söka det lediga jobbet. Via online-ansökningsportalen får du också gärna skicka en spontanansökan. Se till att skicka dina ansökningshandlingar uppdelade i personligt brev, CV och betyg.

Måste jag registrera mig i online-ansökningsportalen?
Nej, du behöver inte registrera dig.

Går det bra att skicka en spontanansökan?
Ja, vi tar alltid gärna emot spontana ansökningar. I vår jobböversikt hittar du också ett område för spontanansökningar. Där kan du ladda upp dina ansökningshandlingar. Vi kontaktar dig så fort ett behov uppstår. Det kan emellertid ta lite tid, så var tålmodig.

Vilka underlag ska jag skicka med min ansökan?
Din ansökan är vårt första intryck av dig. För att vi så fort som möjligt ska kunna få ett sådant och kontakta dig så snart som möjligt ber vi dig tillhandahålla följande underlag, uteslutande i PDF-format:
  • Personligt brev
  • CV i tabellform
  • Betyg och certifikat

Blir min ansökan aktuell för flera lediga jobb?
Vi ber dig söka varje jobb som intresserar dig separat. Du får gärna ange i ditt personliga brev vilka lediga jobb som intresserar dig ytterligare, så att vi kan kontakta dig vid behov.

Hur vet jag vilka andra jobb som är lediga?
Alla jobberbjudanden på webbsidan är lediga jobb. Om vi hittar en passande sökande för ett jobb visas detta jobb inte längre här på sidan.

Jag undrar om hur det går för min ansökan
Du informeras regelbundet om hur det fortlöper med din ansökan. Det kan emellertid ta lite tid, så var tålmodig. Om du har ytterligare frågor, var god kontakta vårt sekretariat. 

Vem är min kontaktperson på den aktuella avdelningen?
Din kontaktperson på personalavdelningen lär du känna inom ramen för anställningsintervjun. Om du har frågor innan dess är du välkommen att kontakta vårt sekretariat.

Hur länge sparas mina uppgifter?
Vi följer reglerna i Dataskyddsförordningen. Dina personliga uppgifter sparas och hanteras endast inom ramen för ansökningsförfarandet. Du hittar mer information i vår Dataskyddsförordning.