INDEX-TRAUB Nordic AB är ett dotterbolag till den tyska verktygsmaskinskoncernen INDEX-Werke, Europas idag största tillverkare av CNC-styrda svarvar, med ca 2200 anställda. I Norden tillhör vi de marknadsledande leverantörerna av CNC-styrda verktygsmaskiner av allra högsta klass, INDEX och TRAUB svarvar samt HERMLE och BURKHARDT+WEBER vertikala resp. horisontella fleroperationsmaskiner. Det nordiska huvudkontoret ligger i nordvästra Stockholm. Vi omsätter idag över 300 MSEK med 32 egna anställda i Sverige, 5 i vår filial i Danmark och 5 i vår filial i Finland.

För mer information, besök vår hemsida: https://www.index-traub.se/sv/

Företaget växer och förstärker sin serviceorganisation. Vi söker nu:


Servicetekniker CNC-teknik

Vi söker två tekniker som skall arbeta med installationer, utbildning och service av CNC-styrda verktygsmaskiner över hela Sverige, men framför allt i Småland.

Du har ett stort teknikintresse och bör ha utbildning på gymnasienivå från teknisk linje och erfarenhet från liknande arbete inom vår bransch eller verkstadsindustrin.

Du är både noggrann och serviceminded och gillar att hjälpa våra kunder snabbt och effektivt. Du har körkort och gillar att resa. Kunskaper i tyska /engelska är en klar fördel.

Du bor helst i Småland, där den största koncentrationen av kunder finns.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en mycket högteknologisk miljö. Du får internutbildning både i Sverige och hos våra leverantörer i Tyskland.

Tillträde snarast. Ring vår Servicechef Aleksandar Dizdar direkt på 08-505 979 34 dagtid om Du har frågor om tjänsten.

Skicka Din ansökan med CV snarast per mail till:  a.dizdar@index-traub.se