INDEX-TRAUB Nordic AB är ett dotterbolag till den tyska verktygsmaskinskoncernen INDEX-Werke, Europas idag största tillverkare av CNC-styrda svarvar, med ca 2000 anställda. I Norden tillhör vi

de marknadsledande leverantörerna av CNC-styrda verktygsmaskiner av allra högsta klass,

INDEX och TRAUB svarvar  samt HERMLE och BURKHARDT+WEBER  vertikala resp. horisontella fleroperationsmaskiner.  Det nordiska huvudkontoret ligger i nordvästra Stockholm. Vi omsatte 2018 över 300 MSEK med 32 egna anställda i Sverige, 5 i vår filial i Danmark och 5 i vår filial i Finland.

Vi söker nu:


Försäljningsingenjör CNC-maskiner, Småland

Du har helst egen erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller verkstadsindustrin och metallskärande bearbetning och helst som maskinsäljare eller produktionstekniker.

Du är intresserad av att hjälpa kunder med avancerade tekniska lösningar med den allra senaste CNC-tekniken. Du kan skapa en god kundrelation och förtroende för långsiktigt samarbete mellan kund och maskinleverantör. Du är effektiv, självgående, mål- och resultatinriktad. Du bor och arbetar och reser hemifrån i Ditt säljdistrikt.
 

Du är kommunikativ och social och talar även bra engelska eller tyska. Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå i grunden och kanske även ytterligare fackteknisk utbildning i programmering, produktionsteknik eller skärande bearbetning.
 
Vi erbjuder ett mycket spännande arbete på ett säljområde i Sverige med oerhörd stor potential för avancerade CNC-maskiner av högsta klass. Med ett stort antal maskiner installerade och många nöjda kunder som växer och utvecklas starkt även internationellt. Vi ger Dig full support från huvudkontoret i Stockholm med Säljsupport, Administration och Marknadsföring. Vi ger Dig en gedigen produktutbildning i Sverige och Tyskland. Tillträde snarast.


Tillträde snarast. Ring gärna VD Håkan Sars direkt på 08-505 979 09 dagtid om Du har frågor om tjänsten.

Skicka Din ansökan med CV snarast per mail direkt till vår VD:  h.sars@index-traub.se