INDEX-TRAUB Nordic AB är ett dotterbolag till den tyska verktygsmaskinskoncernen INDEX-Werke, Europas idag största tillverkare av CNC-styrda svarvar, med ca 2000 anställda. I Norden tillhör vi

de marknadsledande leverantörerna av CNC-styrda verktygsmaskiner av allra högsta klass,

INDEX och TRAUB svarvar  samt HERMLE och BURKHARDT+WEBER  vertikala resp. horisontella fleroperationsmaskiner.  Det nordiska huvudkontoret ligger i nordvästra Stockholm. Vi omsatte 2018 över 300 MSEK med 32 egna anställda i Sverige, 5 i vår filial i Danmark och 5 i vår filial i Finland.

Vi söker nu:


Försäljningschef Norden

Du har erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller verkstadsindustrin och metall-skärande bearbetning helst som framgångsrik försäljningschef, säljare eller tekniker.
 

Du brinner för att hjälpa kunder med avancerade tekniska lösningar med den allra senaste CNC-tekniken. Du kan skapa en god kundrelation och förtroende för långsiktigt samarbete mellan kund och maskinleverantör. Du är effektiv, strukturerad, mål- och resultatinriktad. Du är kommunikativ och talar/skriver flytande engelska eller tyska.

Du har en teknisk utbildning lägst gymnasienivå ( helst högskolenivå ) i grunden

och gärna ytterligare fackteknisk utbildning i programmering, produktionsteknik

eller skärande bearbetning. Du är helst redan en bra ledare med vana av personalansvar och att handha större Key-Accounts.
 
Vi erbjuder ett mycket spännande arbete med absolut världsledande CNC-teknik.

Till Din hjälp har Du fyra Försäljningsingenjörer på fyra säljdistrikt i Sverige samt tre mycket kompetenta Produktionstekniker samt Säljsupport, Administration och Marknadsföring på huvudkontoret. Dessutom ett mycket stort antal maskiner installerade och många nöjda kunder som växer och utvecklas starkt internationellt.


Tillträde snarast. Ring gärna VD Håkan Sars direkt på 08-505 979 09 dagtid om Du har frågor om tjänsten.

Skicka Din ansökan med CV snarast per mail direkt till vår VD:  h.sars@index-traub.se