Försäljningsingenjör CNC (m/w)

Mälardalen


Du har erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller verkstadsindustrin och metall-skärande bearbetning helst som framgångsrik försäljningschef, säljare eller tekniker.

Du brinner för att hjälpa kunder med avancerade tekniska lösningar med den allra senaste CNC-tekniken. Du kan skapa en god kundrelation och förtroende för långsiktigt samarbete mellan kund och maskinleverantör. Du är effektiv, strukturerad, mål- och resultatinriktad. Du är kommunikativ och talar och skriver bra tyska och engelska.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå i grunden och kanske även ytterligare fackteknisk utbildning i programmering, produktionsteknik eller skärande bearbetning. Du är helst redan en bra ledare med vana av personalansvar och att handha större Key-Accounts.

Vi erbjuder ett mycket spännande arbete med absolut världsledande CNC-teknik. Till Din hjälp har Du fyra Försäljningsingenjörer på fyra säljdistrikt i Sverige samt tre mycket kompetenta Produktionstekniker samt Säljsupport, Administration och Marknadsföring på huvudkontoret. Dessutom ett mycket stort antal maskiner installerade och många nöjda kunder som växer och utvecklas starkt internationellt.


Tillträde våren/hösten 2018. Ring gärna vår nuvarande Försäljningschef Per Bryntesson direkt på 08-505 979 11 dagtid om Du har frågor om tjänsten.

 

Skicka Din ansökan med CV snarast per mail direkt till vår VD:

Tillbaks till Lediga jobb